Három klasszis csatlakozhat a napokban a Chelsea-hez

2017. 06. 17. 16:22  |  NEMZETKÖZI FOCI

Antonio Conte csatárt, középpályást és balhátvédet venne.

Azok után, hogy nemrég bejelentették Wily Caballero érkezését, újabb három klasszis írhat alá a napokban a londoniakhoz.

 

Romelu Lukaku visszaigazolása már hónapok óta téma, ebbe ugyan bekavarhatott volna Jose Mourinho és a Manchester United, azonban a "Vörös Ördögök" végül Alvaro Morata mellett döntöttek, így szabad az út a Chelsea előtt. A 24 éves belga a brazil Diego Costa utódja lehet, akivel sms-ben közölte Conte, hogy nem számít rá a jövőben.

 

Szintén nagy fogás lehet a Monaco védekező középpályása, Tiemoue Bakayoko. A 22 éves játékost is figyelte Mourinho, de úgy néz ki, hogy nem őt, hanem Fabinhot szerződteti majd a hercegségbeliektől, így Bakayoko a kékeké lehet.

 

1 milliárd euró Ronaldo kivásárlási ára, de két klub is vinné " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Cristiano Ronaldo távozni akar a Real Madridtól, de nem lesz egyszerű: a klub nem szívesen engedi el, aki pedig szerződtetni akarja, futballtörténeti összeget kell letennie a portugál csatárért. A Konföderációs Kupára készülő portugál válogatott tagjai állítólag már biztosak benne, hogy legjobbjuk, Cristiano Ronaldo még a nyáron klubot vált - í rta az InfoRádió.

 

Első fázisban 55,2 millió fontot ígértek a Juventusnak Alex Sandro játékjogáért, a torinóiak azonban egyből visszautasították. Ez azonban nem vette el az olasz kedvét, aki nagyon szeretné megszrezni a balhátvédet, ugyanis tökéletesen illik a játékrendszerébe.

Legfrissebb hírek