Döntött az angol szövetség Mourinhóról

2018. 10. 23. 19:47  |  NEMZETKÖZI FOCI

A portugál nem akarja, hogy kirúgják a másikat.

Az Angol Labdarúgó Szövetség nem indít vizsgálatot José Mourinho ellen, aki a Chelsea elleni mérkőzés ráadásában megkergette a londoniak asszisztensét. A Manchester United menedzsere azt szeretné, ha az őt provokáló Marco Ianninak sem lenne problémája az incidens miatt - jelezte az m4sport.hu.
 
Mint arról korábban beszámoltunk, a Chelsea múlt szombaton drámai végjátékban, a 96. percben egyenlítve játszott 2–2-es döntetlent hazai pályán a Manchester Uniteddel. A londoniak egyenlítő góljánál Marco Ianni, Maurizio Sarri Chelsea-menedzser másodasszisztense olyan hevesen ünnepelt a manchesteri kispad és José Mourinho előtt, hogy a Vörös Ördögök portugál mestere a székéből felugorva, elborult arccal eredt Ianni nyomába, azonban a biztonságiak és játékosai megállították.
 
Mourinhónak nem kell következményektől tartania, miután az angol szövetség közölte: a portugált figyelmeztették, de ellene nem indítanak vizsgálatot, az őt provokáló Marco Ianni ellen viszont igen. Az asszisztensnek csütörtökön 18 óráig van lehetősége reagálni.
 
Az eset után egyébként Maurizio Sarri és Marco Ianni is bocsánatot kért Mourinhótól, aki ezzel a maga részéről lezártnak is tekinti az ügyet. A portugál szerint Ianni megérdemel egy második esélyt. „Bocsánatot kért tőlem, nem érdemli meg, hogy kirúgják. Csinált valamit, de belátta, hogy hibázott.”

Legfrissebb hírek