De Geát is odaadná Mourinho, csak megszerezze Cristiano Ronaldót

2017. 06. 17. 18:16  |  NEMZETKÖZI FOCI

A spanyol kapust pedig Donnarummával pótolná a Manchester United, aki nem mondott le Maratáról sem. A PSG pedig így lemaradhat Jamesról.

A feje tetejére állította a nyári átigazolási piacot Cristiano Ronaldo, miután kijelentette, el akarja hagyni a Real Madridot. Az is egyértelmű, hogy ebben az esetben a Manchester United a legesélyesebb a megszerzésére, hiszen Ronaldo többször is kijelentette, hogy soha nem érezte olyan jól magát Madridban mint Manchesterben.

 

Természetesen az angolok azonnal akcióba léptek, a hírek szerint 200 millió eurót és David De Geát ajánlanák  fel a spanyoloknak Cristiano és Alvaro Morata játékjogáért. A kapust pedig az olasz Gianluigi Donnarummával pótolnák, aki nem akarja meghosszabbítani a Milánnal a jövő nyáron lejáró szerződését. Ügynöke pedig az a Mino Raiola, aki remek kapcsolatot ápol a Uniteddel.

 

1 milliárd euró Ronaldo kivásárlási ára, de két klub is vinné " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Cristiano Ronaldo távozni akar a Real Madridtól, de nem lesz egyszerű: a klub nem szívesen engedi el, aki pedig szerződtetni akarja, futballtörténeti összeget kell letennie a portugál csatárért. A Konföderációs Kupára készülő portugál válogatott tagjai állítólag már biztosak benne, hogy legjobbjuk, Cristiano Ronaldo még a nyáron klubot vált - í rta az InfoRádió.

 

 

Mint azt már a fentiekben is említettük, Morata szinte biztosan Manchesterbe igazol, a tárgyalások ugyanis már olyan fázisba érkeztek, hogy nehéz lenne megállítani azt. Így azonban a Real Madrid lehet gondban, amely a hírek szerint egyelőre lemondott a kolumbiai James Rodriguez eladásáról, akit a PSG akar nagyon. Kylian Mbappé megszerzése pedig ezel még fontosabb lett a „Királyi Gárda” számára.

Legfrissebb hírek