Besorozták az angol válogatott tagjait - képek

2017. 06. 06. 16:16  |  NEMZETKÖZI FOCI

Különleges edzéshelyszínt választott az angol labdarúgó-válogatottnak a szövetségi kapitány, Gareth Southgate. A menedzser titkos utazást szervezett a Királyi Tengerészgyalogság edzőközpontjába.

Az angol nemzeti együttes húsz tagja, valamint a labdarúgó szövetség több képviselője pénteken utazott a Devonban lévő bázisra, ahol 48 órát töltöttek el katonai egyenruhában, és így készültek fel a Skócia elleni világbajnoki-selejtezőre - írta az m4sport.hu.
 

Megszólalt az oroszok elleni öngóljáról az NB I gólkirálya " MAGYAR FOCI › Magyar Kupa és Ligakupa

A nemzeti csapatban bemutatkozó Eppel Márton az ellenfél rendkívül kemény védekezését emelte ki a magyar labdarúgó-válogatott hétfő esti felkészülési mérkőzését követően, amelyen a vendég orosz együttes 3-0-ra diadalmaskodott a Groupama Arénában. "A belső védő olyan volt, mint egy orosz medve: ahol tudott, belém rúgott. Egy sárga lapot kapott, de kaphatott volna akár kettőt is.

„Ezek a srácok a Királynőt képviselik, ezt tesszük mi is – nyilatkozta a Southgate az angol szövetség honlapjának -, azonban a tengerészgyalogság kudarcának a következményei sokkal komolyabbak. Szerettünk volna egy teljesen más környezetbe eljuttatni a fiúkat, amilyenre nem gondoltak volna.”
 
A tábor egyik célja az volt, hogy a játékosok tudjanak alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, hiszen a focipályán is sokszor ütköznek ilyenekbe. 
 
 

Legfrissebb hírek