Újabb magyar válogatott futballista válthat csapatot a télen

2017. 12. 22. 21:18  |  MAGYAR FOCI

Több játéklehetőség miatt hagyná el mostani gárdáját.

Augusztus végén lépett utoljára pályára a bajnokságban a Dijon játékosaként Lang Ádám, aki szerdán ismét bizonyítási lehetőséget kapott az Angers elleni francia bajnokin meccsen, de kiállították. Sérülések miatt került vissza a csapatba, erről és a terveiről nyilatkozott a Reggeli Startnak.
 
Mint mondta, két szabálytalansága volt a meccsen, az első nem ért sárga lapot. A helyzetéről elmondta, jobban járt volna, ha a nyáron elfogadja a Beitar Jeruzsálem ajánlatát, arra számít, hogy a téli szünetben már tényleg távozik. Mint mondta, a közegben jól érzi magát, de az edző nem számol vele, ezért szeretne váltani. Hozzátette, nincs a tervei között, hogy visszatérjen az NB I-be.
 

Sokk: véget ér a magyar válogatott korábbi trénerének karrierje? " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Saját bevallása szerint 99 százalékban véget ért az edzői karrierje Lothar Matthäusnak, a németek 150-szeres válogatott labdarúgójának. A volt magyar szövetségi kapitány a Socrates magazinnak úgy nyilatkozott, hogy már nem érez magában késztetést a tréneri munkára. „Amióta ott hagytam a bulgáriai kapitányi posztot, nem különösebben izgat már ez a kihívás.

Legfrissebb hírek