Nekimentek a celebek Dzsudzsákéknak

2017. 06. 10. 20:27  |  MAGYAR FOCI

Közösségi oldalaikon szapulják a nemzeti tizenegyet.

Egy évvel ezelőtt az egész hazai sztárvilág a magyar nemzeti tizenegy drukkere volt, közös fényképek, lelkesítő üzentek jelentek meg a közösségi oldalon. Nem úgy az andorrai meccs után.

 

Urbán Flóri stílusát és csípős nyelvét ismerjük, de megosztotta gondolatait Hajdú Péter, Sváby András és Vujity Tvrtko is.

 

„Gondoltam megnézem az Andorrai munkások elleni válogatott meccset.

Már az összeállítás sem volt trauma mentes. De aztán jött a stúdió ahol egy ismeretlen forma a Reál Madrid meg az Atletico Madrid 4-4-2-es felállása közötti különbségéről motyogott valamit... 

Buzsáky Ákos már ismertebb volt számomra, csak őt meg nem értettem mit is szeretne mondani...

A félidőben nem fogom növelni a csatorna nézettségét amikor ők szakmáznak...”- írta Urbán.

 

 

„Olvasom, hogy Bernd Storck vállalja a felelősséget a tegnapi, katasztrófális gyalázatért. SZERETNÉM TUDNI, HOGY EZ PONTOSAN MIT JELENT?! Nála, és a közreműködőknél.

Félreértés ne essék, tökéletesen elfogadom, hogy nem nyerhet egy csapat, DE ITT ANDORRÁRÓL VAN SZÓ. Egy Tatabányánál alig valamivel több lakossal bíró törpeállam pékjei és szállodai recepciósai alázták meg a méregdrága edzőtáborokban és még drágább stadionokban edződött magyarokat, akiknek ugye még "Magyar Futball- és Puskás-ügyi Nagykövete" is van.

Nem kétséges, ez a vereség gyalázat, és megaláz rengeteg embert. Ilyenkor egyértelmű, hogy vállalnia kell a felelőséggel valakinek/valakiknek.

Ez a szégyen nem egy ember műve, ugyanakkor tény, Bernd Storck a szövetségi kapitány! Fizetése sajtószaklapok szerint 310 millió forint körül van. A játékosok is hatalmas pénzeket kapnak.” – ezek már Tvrtko szavai.

 

Olvasom, hogy Bernd Storck vállalja a ...

Olvasom, hogy Bernd Storck vállalja a felelősséget a tegnapi, katasztrófális gyalázatért. SZERETNÉM TUDNI, HOGY EZ PONTOSAN MIT JELENT?! Nála, és a közreműködőknél. Félreértés ne essék, tökéletesen elfogadom, hogy nem nyerhet egy csapat, DE ITT ANDORRÁRÓL VAN SZÓ.

 
Sváby András tömörebb volt.
 
 
Hajdú most is megmondta...
 

Legfrissebb hírek