Durva: világsztár honfitársa élesen bírálta a magyar kapitányt

2017. 06. 14. 12:56  |  MAGYAR FOCI

Szókimondó nyilatkozatot tett a németek klasszisa.

A szégyenteljes andorrai vereség (0-1) óta alig van olyan volt vagy jelenlegi szakember, aki ne szólalt volna meg a magyar labdarúgó-válogatott ügyében, így szerdán a korábbi szövetségi kapitány, egykori 150-szeres német válogatott Lothar Matthäus véleménye olvasható az nso.hu-n.

 

Őrület: angol élcsapatba igazolhat Szalai Ádám! " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Német sajtóértesülések szerint a Premier League-be frissen feljutó Huddersfield csapata hamarosan ajánlatot tesz a Hoffenheim támadójáért, Szalai Ádámért - jelezte az nb1.hu. Szövetségi kapitányt keres a Magyar Labdarúgó-szövetség - írta a Népszava, a lap úgy tudja László Csabát is megkereste az MLSZ.

„Nagy szégyen a magyar futballnak” – mondta a német szakember, aki 2004 januárja és 2005 decembere között 28 mérkőzésen állt a nemzeti tizenegy élén. – Egy néhány ezer lakosú miniállam csapatától kikapni szégyen, főleg a tavalyi remek Eb-szereplés után. Nem láttam a meccset, de mentális problémát sejtek, ha nem sikerült behúzni ezt a mérkőzést – közölte.
 
„Első a nemzeti csapat érdeke, a válogatott szereplése kell hogy legyen a prioritás. Amikor én voltam szövetségi kapitány, nem segített senki, nem álltak mögém a klubok, sem a kormány, sem a szövetség. Most minden feltétel adva van a jó szerepléshez, pompás infrastruktúra, gazdag szövetség, elnöki, miniszterelnöki támogatás. De ezzel a lehetőséggel élni kell. Nem lehet juniorcsapattal kiállni senki ellen, Andorra ellen sem egy vébéselejtezőre. Magyarország nem Németország. Németország megteheti, hogy nélkülözi a legjobbakat, Magyarország nem. Sajnálom a magyar futballt, de ez az edző hibája” – vonta le a következtetést Lothar Matthäus. 

Legfrissebb hírek