Drámai jelenetek zajlottak a magyar futballista meccsén - videó

2017. 12. 13. 14:26  |  MAGYAR FOCI

Erre az összecsapásra sokáig emlékezni fog a játékos.

A ciprusi bajnokságban az APOEL az AEL Limasszol otthonában vizitált, a vendégeknél Sallai Roland 77 percet töltött a pályán. A derbin nem bírtak magukkal a szurkolók, a játékvezetőnek többször is félbe kellett szakítani az összecsapást, hiszen pirotechnikai eszközök repültek a pályára.
 
A balhé során egy labdaszedő kisfiú is megsérült. A dühös szurkolók a pályára is be akartak menni, de ez nem jött össze nekik.
 
A találkozó egyébként 0-0-s döntetlennel zárult.

Football Grec France on Twitter

Les derbys chypriotes sont toujours très tendus. Parfois trop : la preuve ce soir entre l'AEL et l'APOEL, avec un match interrompu suite à la blessure d'un ramasseur de balle, touché par un fumi lancé par le parcage de l'APOEL. https://t.co/I1lKt0cnzm

Hatalmas bajba került a magyar válogatott focista " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Lengyel forrásokra hivatkozva a Nemzeti Sport arról ír, hogy Gyurcsó Ádám kikerült a Pogon Szczecin keretéből. A gárda vezetőedzője nem elégedett a játékos edzésmunkájával, valamint a mérkőzéseken mutatott teljesítményével. Állítólag a klub elöljárói rövidesen azon fognak dolgozni, hogy felbontsák a játékos szerződését. A Pogon jelenleg az utolsó helyen szerénykedik a lengyel bajnokságban.

Legfrissebb hírek