Döbbenetes vereséget szenvedett az U19-es válogatott

2018. 03. 27. 20:49  |  MAGYAR FOCI

Az Eb-kijutásért folyó elitkörben Lettország volt az ellenfél.

Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott 3-2-re kikapott kedden Lettország csapatától az Európa-bajnoki selejtezősorozat elitkörének harmadik fordulójában Szkopjéban. A találkozón egészen a 89. percig a magyar válogatott vezetett, innen fordítottak az utolsó percekben a lettek. A magyar gólokat Kundrák Norbert és Bévárdi Zsombor szerezte.
 
A magyar együttes egy győzelemmel és két vereséggel csoportjában a harmadik helyen zárt, a négyes első helyén végző Anglia továbbjutása már a második fordulót követően biztossá vált.
 
Az idei U19-es Eb-t Finnországban rendezik július második felében. A házigazdákon kívül az elitkör hét csoportjának győztese vesz majd részt a tornán.
 
Eredmények (az UEFA honlapjáról):
Lettország-Magyarország 3-2
Macedónia-Anglia 2-0
 
Szombaton játszották:
Magyarország-Macedónia 4-3
Anglia-Lettország 3-0
 
Szerdán játszották:
Anglia-Magyarország 4-1
Lettország-Macedónia 2-1
 
A végeredmény: 1. Anglia 6 pont, 2. Lettország 6, 3. Magyarország 3, 4. Macedónia 3
 
Azonos pontszámnál az egymás elleni eredmény rangsorolt.
 

Elhunyt a Magyar Labdarúgóliga korábbi elnöke " EGYÉB SPORTOK › Friss hírek

Hetvenöt éves korában elhunyt a Magyarországon több reformintézkedést meghonosító Demján Sándor, a Magyar Labdarúgóliga korábbi elnöke. Az 1943-ban született vállalkozó, üzletember a Skála Coop igazgatójaként szerzett hírnevet. Ügyvezető elnöke volt az egyik legnagyobb magyar munkáltatói szervezetnek, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ), valamint 2017-ig elnöke a takarékszövetkezetek érdekvédelmi szervezetének, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetségnek (OTSZ).

Legfrissebb hírek