A válogatottunk húzóembere ezt mondta az andorrai tragédiáról

2017. 06. 10. 13:26  |  MAGYAR FOCI

A játékos elnézést kért a szurkolóktól.

A magyar válogatott péntek este fájdalmas vereséget szenvedett Andorra otthonában. Az 1-0-s fiaskót követően Gulácsi Péter próbált magyarázatot találni a halovány produkcióra.

 

Statisztika: történelmi mélypontra került a magyar válogatott " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Példátlan sorozatban van a válogatott.

„Először is szeretnék az ide elutazó, és minket kilencven percen keresztül buzdító szurkolóktól elnézést kérni. A mai teljesítmény nem volt elég. A második félidőben próbálkoztunk, voltak helyzeteink, de az első félidő nagyon gyenge volt. Nehéz mit mondani, ez egyszerűen nem történhet meg. Az első félidőben többször is előfordult, hogy a széleken nem voltunk elég agresszívak, nem próbáltuk megakadályozni a beadásokat, többször nyomás alá került a kapunk, és egy ilyen helyzetből született a gól is. Nyilván az ilyen meccsek velejárói az ehhez hasonló találatok, de ha az ember a teljesítményével rászolgál a győzelemre, akkor ezeket el tudja kerülni, mi pedig az első félidőben abszolút nem szolgáltunk erre rá” - olvasható az nso.hu-n a kapus nyilatkozata, amelyet az M4 Sportnak adott.

Levetették a szurkolók a mezt, Storck hevesen reagált - videó " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Mint jeleztük, Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitánya sírva mesélte el az andorrai égés után , hogy a lefújás után a szurkolók levetették velük a mezt. A felvétel elején Bernd Storck szövetségi kapitányra is érdemes figyelni, aki a szurkolók felé mutogat, majd maga elé hív valakit...

Legfrissebb hírek