A magyar kapitány szerint ezek okozták a tragikus vereséget

2017. 06. 11. 12:09  |  MAGYAR FOCI

A keret összetételére is kitért Bernd Storck.

A magyar válogatott péntek este arcpirító vereséget szenvedett Andorra otthonában. Az 1-0-s kudarcot követően a válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck terjedelmes interjút adott az nso.hu-nak.

 
"Az igazság az: ha nem harcolsz az első pillanattól kezdve keményen, s nem összpontosítasz kellően, akkor a nemzetközi porondon elveszíted a mérkőzést – bárki legyen is az ellenfél. A hazaiak végig harcoltak, belőlünk hiányzott a kreativitás, a valódi küzdőszellem. Azt azonban hozzá kell tennem, ne csak akkor tartsunk össze, amikor jönnek az eredmények és jól alakulnak a dolgaink, hanem ilyenkor is, amikor baj van" - mondta a német szakember. 
 

Parádés formában van a magyar válogatott játékosa - videó " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

A Chicago Fire az Atlanta United alakulatát fogadta az MLS-ben. Egy évvel ezelőtt az egész hazai sztárvilág a magyar nemzeti tizenegy drukkere volt, közös fényképek, lelkesítő üzentek jelentek meg a közösségi oldalon. Nem úgy az andorrai meccs után. Urbán Flóri stílusát és csípős nyelvét ismerjük, de megosztotta gondolatait Hajdú Péter, Sváby András és Vujity Tvrtko is.

A kapitányt a keret összeállításáról is kérdezték.
 
"Enyém a felelősség, én állítottam össze a keretet, és én hiszek ezekben a srácokban. Igen, kockázatot vállaltunk, ezt elismerem, ám a fiatal játékosokat fel kell építeni, a jövő érdekében tettük meg a rizikós lépéseket. A tehetségeket segíteni kell, s továbbra is azt mondom, hogy a fiataljaink és az idősebb játékosok jó elegyet alkotnak" - hangsúlyozta a kapitány.
 
Zárszó gyanánt Storck megjegyezte, tanulniuk kell az andorrai meccsből.

Legfrissebb hírek