Újabb büntetés: tovább harcol egymással a Fradi és az MLSZ

2017. 04. 28. 09:04  |  MAGYAR FOCI

Ha fenn van a sorompó, az a baj, ha lenn van, az a baj!

Folytatódik a hetek óta tartó háborúskodás a Ferencváros és az MLSZ között. A téma, mint már nem először, a parkolási rend megsértése, amely a mérkőzések játékvezetői csapatát érintik.
 
A sztori lényege annyi, hogy elő van írva, milyen keretek között kell, hogy parkoltassák a klubok a bírók verdáit a meccsek alatt, ám az FTC pár hete máshová küldi a sporikat. Kubatov Gábor korábban egy sajtótájékoztatón elmondta, egyszer azért fizettek, mert fenn volt a sorompó a parkoló előtt, egyszer azért, mert lenn volt. Mindenesetre egyelőre az a perdöntő, hogy a szövetség szerint hibázik a klub – magyarázta el a helyzetet az nb1.hu.
 

NB I: több csapat otthon is idegenben lehet a következő idényben " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

A következő szezonra eddig csupán a Diósgyőr, a Debrecen, a Budapest Honvéd, a Ferencváros, valamint a Paks kapta meg a MLSZ-től a licencet, a többség elsősorban azért nem kapott licencet, mert nincs fűthető pályája, ami a következő szezontól alapkövetelmény - írja a csakfoci.hu.

Íme, az MLSZ közleménye a legújabb büntetésről.
 
„A fegyelmi bizottság az FTC–Budafok Magyar Kupa-mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t mint visszaesőt a hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 400 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”
 

Legfrissebb hírek