Sokk: megtámadta a bírót az M4 Sport egykori szakértője

2017. 11. 22. 17:32  |  MAGYAR FOCI

Bánja a kirohanását a korábbi válogatott labdarúgó.

 Az Újpest a Budapest Honvéddal csapott össze az öregfiúk bajnokságban, a meccset a kispestiek 2-1-re nyerték meg. Az összecsapás krónikájához az is hozzátartozik, hogy Sebők Vilmos rátámadt Grünvald Gábor játékvezetőre. 

 
„A meccs végén valóban hatan-heten nekimentünk a bírónak, inzultáltuk. Az első félidőben nem hosszabbított, amikor szöglettel jöhettünk volna, a második félidőben viszont a Honvédnak még hagyta, hogy a rendes játékidő leteltével elvégezze a szabadrúgást huszonhat méterről, amiből gól is született. Ezt reklamáltuk, ezért fogtam meg a játékvezető nyakát. Tudom, hogy ez nem lehet indok, sajnálom, nem kellett volna. Azt csak az öltözőben tudtam meg, hogy utólag piros lapot kaptam, ezért be is mentem hozzá, megbeszéltük a történteket, elnézést kértem tőle” - fogalmazott a Nemzeti Sportnak az 52-szeres Sebők Vilmos, aki korábban az M4 Sporton dolgozott szakértőként.

Meglepő: Európa egykori legjobb csapata vinné a magyar kapust " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Bogdán Ádámról, a Liverpool kapusáról is záporoznak a hírek az átigazolási időszakokban és azok közeledtével is. A legújabb fejleményekről a Daily Mail számolt be, az újság azt írta, a magyar válogatott kapust a korábbi, kétszeres BEK-győztes, egyszeres angol bajnok Nottingham Forest igazolná le.

Legfrissebb hírek