Pályán kérte meg kedvese kezét a gólszerző a Budafok-Fradi után

2017. 05. 17. 17:49  |  MAGYAR FOCI

Góllal is ünnepelt a meccs harmadosztályú hőse.

A romantikus  jelenetsor színezte ma a magyar labdarúgást, amely a Budafok-Ferencváros MK-elődöntő visszavágója után játszódott le. A 4-2-es ferencvárosi siker után ugyanis a hazaiak második góljának szerzője, Kovács Dániel a pályán kérte meg az egészről semmit nem tudó barátnője kezét - jelezte az nb1.hu.
 
A remekül megszervezett ünnepségről tényleg csak nagyon kevesen tudtak, azelőtt került sor rá, hogy a hazai játékosok megköszönték volna a drukkereiknek a bíztatást. A picit megszeppent barátnőt a lelátóról vezették be a pályára, Kovács egy csokor virággal a kezében térdelt le elé és kérte meg a kezét, majd az igen után felhúzta a gyűrűt szíve választottja ujjára. Mindeközben a kivetítőn szép utalások voltak olvashatóak, amelyekből mindenki fokozatosan jöhetett rá, hogy miről is lehet szó, ezt a folyamatot a romantikus zene is segítette.
 
A szerelmeseknek nagyon sok boldogságot kívánunk!
 

Magyar Kupa: történelmet hajthat végre a 18 éves repítette Fradi " MAGYAR FOCI › Magyar Kupa és Ligakupa

Budafok-Ferencváros 2-4 Két gólt is rúgott a remek hangulatú mérkőzésen a harmadosztályú Budafok a Ferencvárosnak, és ezeket megérdemelték a hazaiak nemcsak a mai, hanem az odavágón nyújtott teljesítményük és hozzáállásuk miatt is. Az első meccsen a fél Budafok beteg volt, mégis végig becsülettel hajtottak a játékosai, még akkor is, amikor megkapták a hatodikat, a hetediket majd a nyolcadikat...

Legfrissebb hírek