Megszólalt az oroszok elleni öngóljáról az NB I gólkirálya

2017. 06. 06. 12:12  |  MAGYAR FOCI

A válogatott újonca az eredmény miatt szomorú (Magyarország-Oroszország 0-3), de büszke, hogy bemutatkozhatott a legjobbak között.

A nemzeti csapatban bemutatkozó Eppel Márton az ellenfél rendkívül kemény védekezését emelte ki a magyar labdarúgó-válogatott hétfő esti felkészülési mérkőzését követően, amelyen a vendég orosz együttes 3-0-ra diadalmaskodott a Groupama Arénában. "A belső védő olyan volt, mint egy orosz medve: ahol tudott, belém rúgott. Egy sárga lapot kapott, de kaphatott volna akár kettőt is. De ez van, nemzetközi szinten nagyon keményen játszanak. Örülök, hogy ezt megtapasztalhattam, remélem, hogy pénteken is fogok tudni játszani" - utalt a válogatott pénteki, andorrai világbajnoki selejtezőmérkőzésére Eppel.
 
A csatár felidézte a második vendégtalálatot is, amelynél egy jobboldali szögletet követően a megcsúsztatott labda az ő fejéről pattant a magyar kapuba. "Úgy éreztem, hogy előttem beleértek. Azt hittem, hogy ki fogják fejelni a labdát, nem számítottam rá, hogy eljut hozzám. Szerencsétlen szituáció volt, nem tudtam mit csinálni." Eppel elmondta, jól érzi magát a nemzeti csapatnál, de még össze kell csiszolódnia a keretnek. "Helyenként jól játszottunk, bár az eredmény nem ezt mutatja, de úgy érzem, voltak pozitívumok is" - tette hozzá a mérkőzés kapcsán, megemlítve, hogy négyen is be tudtak mutatkozni az együttesben.

Sima, háromgólos siker a magyar-oroszon " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Túl sok esélyünk nem volt Oroszország ellen!

Legfrissebb hírek