Vasárnap tavaszi nézőcsúcsot dönthet a Ferencváros

2016. 03. 12. 12:00  |  MAGYAR FOCI

Odáig sikerült eljutnia a magyar labdarúgásnak, hogy a hétvége leglátogatottabb mérkőzését az NB III-ban rendezik majd meg.

 

Ez a meccs a Csepel és az FTC II csatája lesz a harmadik osztályban! A találkozóról már eddig is rengeteg olyan közéleti honlap írt, amelyek vagy nem foglalkoznak általában a hazai labdarúgással vagy a lehető legkeményebben ütik-vágják minden pillanatban.

 

A találkozóra való inváziót olyan szervezett szurkolói csoportok hirdették meg, amelyek nagyon sok dologban nem értenek egyet az FTC vezetőségével, a vénaszkenner veri ki a legtöbbeknél a biztosítékot. A zöld-fehérek meccseitől távolmaradó ultrák viszont Székesfehérváron és Kispesten be tudtak jutni a stadionokba, és bár régebben egyik gárda drukkereivel sem szívlelték egymást, most nem volt semmi gond a felek között, csupán igazi futballhangulat.

 

Nos, pontosan erre lehet majd számítani vasárnap a sok nagy, legendás csatát megélt stadionban is. Tervezett rendbontás – vagy bármi hasonló fizikai erőszak – egyáltalán nem valószínű, hiszen ha ez bekövetkezne, akkor a csoportok maguk alatt vágnák el a fát. A vénaszkenner miatt viszont borítékolható, hogy froclizva lesz az FTC vezetése, legfőképpen Kubatov Gábor.

 

A találkozóra már bőven több mint hatezer belépőt adtak el (ennyi nézőnek az élvonalban is hihetetlenül örülnének mindenhol), de az sem zárható ki, hogy nagyjából tízezren lesznek a találkozón, ami abszolút telt házat jelentene.

 

A nézőszámok alapján mindenképpen a csepeli lesz a hétvége legfontosabb találkozója. De az is lehet, hogy a tavaszé is…

Legfrissebb hírek