Rendőri beavatkozás volt a magyar meccsen a szurkolók miatt

2017. 04. 10. 10:48  |  MAGYAR FOCI

Győrben nem múlt el balhé nélkül a mérkőzés.

Az NB III Nyugati csoportjában az ETO FC Győr a Videoton második csapatát látta vendégül. Az összecsapást a házigazda Rába-partiak magabiztosan, 4-0-ra nyerték meg.

Futsal Eb-selejtező - Hibába mentünk kettővel a bosnyákok ellen " EGYÉB SPORTOK › Friss hírek

A magyar futsalválogatott 2-2-es döntetlent játszott Bosznia-Hercegovina csapatával a bakui Európa-bajnoki selejtezőtorna vasárnapi játéknapján.

A találkozó előtt a két szurkolótábor összebalhézott egymással, a komolyabb csetepatét a rendőrök és a rendezők akadályozták meg.
 
A rendőrség az esettel kapcsolatban közleményt adott ki.
 
"A győri rendőröknek kellett beavatkozni egy NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzésen az ETO stadionban, mivel a két szurkolótábor egymásnak esett. A 2017. április 9-én 18 órakor megrendezésre kerülő Győri ETO FC - Videoton FC II harmadosztályú labdarúgó mérkőzés külső biztosításában részt vevő rendőröktől kért segítséget a rendező, mivel a mérkőzés előtt 17 óra 47 perckor a két szurkolói tábor összeverekedett. A rendőrök a stadion területére bementek és a két szurkolói csoportot elszigetelték egymástól így biztosítva a rendet, illetve a személy és vagyonbiztonságot. Az intézkedés során egy főt előállítottak a rendőrkapitányságra, akinek elszámoltatása folyamatban van. A gyors és szakszerű rendőri beavatkozásnak köszönhetően a mérkőzés a 18 órakor elkezdődött és további rendbontás nem történt." - olvasható a police.hu weboldalon. 
 

Legfrissebb hírek