NB III-as csapatnál bukkant fel Rudolf Gergely!

2016. 04. 19. 20:21  |  MAGYAR FOCI

A harmadosztályú Nyíregyháza Spartacus csapatával edz a magyar válogatottban 28 mérkőzés alatt 10 gólt szerző csatár, Rudolf Gergely.

A klub honlapjának keddi közleménye szerint Rudolf kérte meg a Szpari vezetőségét, hogy a csapattal tréningezhessen.

"Közös megegyezéssel bontottunk szerződést a Videotonnal, ezért nyárig nem igazolhatok új együtteshez - nyilatkozta Rudolf. - Vannak már most ajánlataim, szívesen folytatnám akár Nyíregyházán is, de majd nyáron dől el a sorsom. Sajnálom, hogy az Eb kimarad az életemből, egy selejtezőn játszottam csak, de nagyon szurkolok a csapatnak, hogy jól szerepeljen."

A 31 éves támadó március végén távozott Székesfehérvárról, miután felmentették az edzések látogatása alól. "Sajnos nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, ami joggal lett volna elvárható egy ilyen képességű játékostól. Ráadásul egyik sérülése követte a másikat, ezért úgy ítéltük meg, hogy mindkét fél akkor jár a legjobban, ha most elválnak útjaink" - nyilatkozta akkor Kovács Zoltán, a Vidi sportigazgatója.

Rudolf eddigi, kalandosnak mondható pályafutása során a francia élvonalban és a Serie A-ban is szerepelt, Itáliában három bajnoki gólját a Roma, a Juve, és a Milan ellen érte el. Négy éve még a Panathinaikosz csatára volt, a görögöknél összesen egy találatig jutott.

Legfrissebb hírek