Kizárt egy csapatot az MLSZ, miután az visszalépett

2018. 03. 29. 19:36  |  MAGYAR FOCI

Nem mindennapi sztori a magyar labdarúgásból.

A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint kizárták az STC Salgótarjánt az NB III Keleti csoportjából.
 
Mint arról szerdán sajtóhírek alapján már beszámoltunk, a pénzügyi gondokkal küzdő STC Salgótarján benyújtotta nyilatkozatát az MLSZ-hez, hogy visszalép az NB III küzdelmeitől.
 
A Salgótarjántól a télen Zoran Kuntics vezetőedző távozása után az összes játékos elment, mivel az őszi szezont követően elmaradások voltak a költségtérítésekben. Az NB III Keleti csoportjában ekkor még a 3. helyen álló együttestől később három pontot levontak, mert az U11-es együttese nem állt ki három Bozsik-tornára.
 
A zömében fiatalok és 36 év feletti játékosok alkotta felnőttcsapat a tavaszi szezon első fordulóiban a Monortól (0–4), a Jászberénytől (0–14) és Tállyától (0–10) is súlyos vereséget szenvedett, de még így is a negyedik helyen állt. Eddig.
 
Az MLSZ a csapat szezonbeli eredményeit törölte, és az együttest az utolsó helyre tette.
 
A versenybizottság továbbá a Kaposvári Rákóczi–Gyirmót FC Győr II mérkőzés kezdését április 15., 16 óráról április 14., 17 órára módosította, a Dunaújváros–Makó összecsapás április 21-én 16.30 helyett 18 órától lesz. A Jászberény április 20-tól kezdve a gyöngyösi Kömley Károly Sporttelepen rendezheti meg szezonbeli hazai bajnokijait.
 

Ennyivel költ többet a Real Madrid a játékosaira a Barcelonánál " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

Valószínűleg az senkinek sem okoz meglepetést, hogy a lista első, és második helyén a két spanyol sztár klub található. A mezőnyt toronymagasan a Real Madrid vezeti. A királyi gárda az elmúlt idényben összesen - jelezte a csakfoci.hu. Négy fotó segítségével mutatták be a látványterveket.

Legfrissebb hírek