Eszméletlenre verték a játékost a megyei összecsapáson

2016. 11. 01. 06:36  |  MAGYAR FOCI

Mentőkre és rendőrökre is szükség volt hétvégén a magyar megyei bajnokin.

 

 
A Gyöngyöshalász-Gyöngyöstarján megyei I. osztályú U19-es mérkőzés 0–2-es állásnál azért szakadt félbe a hétvégén, mert olyan eseménysor történt néhány pillanat alatt, ami inkább brutális akciófilmbe való, mintsem futballpályára – írja a heol.hu.
 
Történt, hogy az 55. percben kiállított hazai játékos, Oláh Máté miközben vonult le a pályáról, egy támadóval találta szembe magát. A nézőtérről a játéktérre beugrott néző információnk szerint a tarjániak egy héttel korábban kiállított, emiatt ezúttal eltiltását töltő játékosa, Baranyi Roland volt. Az egyébként gyöngyöspatai illetőségű futballista nekiesett Oláh Máténak, akit nemcsak megütött, de meg is rúgott. Ennek következtében a sértett eszméletét vesztette, mentőt kellett hívni hozzá, és jelenleg is kórházi ápolásra szorul.
 
A nézőt le kellett fogni, és megnyugtatni, majd értesítettük a rendőrséget is – mondta a Szabó Gyula, a Gyöngyöshalász SE elnöke. Az esetnek nem volt előzménye, nyugodt mederben zajlott a mérkőzés, nem tudjuk, mi váltotta ki ezt az egészet a fiatalemberből.
 

Legfrissebb hírek