Döntöttek az M4 Sport szakértőjének az edzői állásáról

2017. 06. 20. 10:51  |  MAGYAR FOCI

A csapatával ugyanis kiesett az NB III-as bajnokágból.

Bár a Komárom kiesett a labdarúgó NB III-ból, a vezetőség további egy évre bizalmat szavazott a vezetőedzőnek, Bozsik Péternek. A korábbi szövetségi kapitány a legutóbbi szezon közben, októberben vette át a csapat vezetőedzői posztját Vigh Lászlótól, és bár az akkor kitűzött célt, a bennmaradást nem sikerült elérni, ez nem akadályozza a további közös munkát: több napon át tartó egyeztetés után hétfőn megszületett az egyezség.
 
„Teljesíthetőnek tartom az azonnali visszajutást az NB III-ba – idézi a kemma.hu a ZTE vezetőedzőjeként 2002-ben bajnoki címet szerző Bozsik Pétert. – Ki kell mondani, a megyei első osztályban mi leszünk az egyik, ha nem a legnagyobb favoritok. Az osztályozó persze még kritikus lehet.”
 
A vezetőség szeretné a keret többségét együtt tartani a Komárom-Esztergom megyei bajnokság következő szezonjára.

Tottiék után újabb sztárcsapattal játszik az NB II-es csapat " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB II

Az NB II-be kieső Gyirmót a tervek szerint összecsap az egyik legnépszerűbb török labdarúgócsapattal, a Galatasarayjal is a nyári felkészülés során. A mérkőzés július 2-án, vasárnap 18.30-kor kezdődik, a helyszín a szlovákiai Somorja - jelentette a klub. A Galatasaray legutóbb negyedik lett a török bajnokságban, az Európa-ligában selejtezőre kényszerül, ám 2013-ban még BL-negyeddöntőt játszott, 2000-ben pedig UEFA-kupát, Európai Szuperkupát nyert.

Legfrissebb hírek