Vasárnap debütál a fradisták válogatott kedvence

2017. 03. 28. 15:40  |  MAGYAR FOCI

Kiemelten odafigyelnek a fiatalok nevelésére.

Már csak néhány nap és klubigazgató, Szűcs Mihály szerződése lejár Soroksáron és mint köztudott, távozik a Haraszti útról. Az utódjáról már február közepén döntött a soroksári önkormányzat, így az elmúlt hetek tulajdonképpen az átadás-átvétel szellemében, közös munkával telt a két sportvezető között.
 
A sport kft. új ügyvezető igazgatója április elsejétől Dragóner Attila, aki a napokban már alá is írta szerződését beszélt terveiről a soroksarsc.hu-nak.
 

Jubileumát ünnepli a Puskás Akadémia " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB II

A jeles évfordulón gondolnak a klub drukkereire is.

- Az elmúlt hetekben Szűcs Misi igyekezett bevezetni a klub életének minden részletébe, minden segítséget megadott, hogy zökkenőmentesen történjen meg a váltás. Úgy érzem, ma már készen állok az önálló munkára. Természetesen nekem is megvannak a saját ötleteim, hogy ne törjön meg a klub elmúlt években tapasztalt folyamatos fejlődése. A napokban például megszületett a kormányzati döntés, hogy a TAO-program további hat évig zöld utat kap, ennek kapcsán már meg is kezdtem a tárgyalásokat. Mivel a Ferencvárosnál éveken keresztül az utánpótlásban dolgoztam, talán érthető, hogy kiemelt figyelmet igyekszem fordítani Soroksáron is a fiatalok nevelésére. Pintér Tamás szakágvezetővel éppen ezért napi kapcsolatban vagyok, folyamatosan beszéljük át az aktuális teendőket.
 
Szűcs Mihály március 31-én, pénteken elköszön Soroksártól, s szombattól már hivatalosan is Dragóner Attila kezébe kerül a marsallbot. Szurkolóink előtti első nyilvános fellépése a vasárnapi, Vác elleni hazai bajnoki mérkőzés lesz.

Legfrissebb hírek