Sokk: 3 liter sört ivott és balesetezett vb-bronzérmesünk

2017. 12. 20. 15:27  |  MAGYAR FOCI

Rosszabbul is járhattak volna...

 
Csak a vakszerencsén múlt, hogy nem végződött súlyosabban az NB II élcsoportjához tartozó Vác futballistáinak autóbalesete. Balajti Ádám és játékostársa úgy ültek autóba, hogy előtte jelentős mennyiségű, 3 liter sörnek megfelelő alkoholt fogyasztottak - írta a Blikk.
 
A kocsit az egykor az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerzett válogatottban is szereplő játékos, Balajti vezette, annak ellenére, hogy az autó csapattársa tulajdona volt, aki átengedte neki a kormányt.
 
A páros októberben Besenyőtelken, a főúton haladt, Ádám előzésbe kezdett, amikor észrevette, hogy az előtte haladó autós szintén ugyanezt a manővert hajtja végre.
 
Ezt észlelve Balajti, hogy elkerülje az ütközést, a kocsit balra kormányozta, de elveszítette uralmát a jármű felett, és nekikiütközött egy beton­oszlopnak, végül a labdarúgók Opel Astráját a háziorvosi rendelő kerítése állította meg.
 
Mindenki szerencséjére a karambol idején senki nem járt arra, és a futballisták is egy karcolás nélkül úszták meg a balesetet.
 
A helyszínre érkező járőr megszondáztatta a sofőrt: mivel a műszer elszíneződött, Balajtit vérvizsgálatnak vetették alá. A teszten minden kétséget kizáróan megállapították, hogy a sportoló ittasan vezette oszlopnak az autót.
 
Az eset a bíróságon kötött ki, ahol mindkét futballistát – Balajti társát azért, mert átengedte a vezetést egy láthatóan ittas embernek – első fokon pénzbüntetésre ítélték.
 
Úgy tudjuk, hogy Balajtinak hétszázezer, társának pedig háromszázezer forintos bírságot kell fizetnie. Ezenfelül a volánnál ülő Balajtit a vezetéstől is hosszabb időre eltiltották.
 
Az ügynek nincs vége: az ítélet nem jogerős, ugyanis az ügyészség és a focista jogi képviseletét ellátó dr. Lichy József ügyvéd is fellebbezett.
 
- Természetesen fellebbeztünk a bíróság döntése ellen, hiszen védencem – szerencsére – senkiben nem tett kárt, azt pedig nagyon megbánta, hogy ittas állapotban ült a volán mögé – közölte dr. Lichy József, Balajti Ádám védője.
  
 

Légióscsábítók: újabb nagy igazolásra készül a Fradi! " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Rengeteg hírről számolhattunk már be a Ferencvárossal kapcsolatban, azóta mind a lehetséges érkezőkről, mind az esetleges távozókról közölt információink bejárták a magyar sajtót - jelezte az nb1.hu. Most itt a legújabb hír: az nb1.hu megtudta, hogy az FTC vezetői ismét a fejükbe vették, hogy megpróbálják hazacsábítani az éppen Kínában focizó Huszti Szabolcsot.

Legfrissebb hírek