Óriási botrány volt a magyar focimeccsen - videó

2017. 12. 11. 16:33  |  MAGYAR FOCI

Egymásnak estek a játékosok Zalaegerszegen.

A Zalaegerszeg a Gyirmótot fogadta vasárnap az NB II-ben, a meccset a vendégek 4-2-re nyerték meg. Az összecsapás hajrájában botrányos jelenetek zajlottak:
 
"A 93. percben, egy párharc után földre került a csatár, a zalaegerszegi Fujsz Richárd pedig hátrálás közben fejbe rúgta őt (rátaposott?), amit nehezen viselt a 26 éves gyirmóti. Hátulról megragadta Fujszot, kicsit talán fojtogatta, majd a földre lökte ellenfelét. A társak persze rögtön ott termettek, a közeli egerszegi kispadról is azonnal odaugrottak az esethez és a biztonsági szolgálat is képviseltette magát, így tömegjelenet alakult ki az oldalvonal mellett.
 
Kiss Tamás aztán hiába mutogatta vérző sebét a játékvezetőnek, Pillók Ádám nem látott szándékosságot Fujsz mozdulatában, így törlesztésért kiállította Kisst, míg a zalaegerszegit sárga lappal büntette" - számol be az M4 Sport.
 
A botrányról készült videót ezen a linken lehet megtekinteni.
 

Ezzel a játékossal erősíthet a magyar labdarúgó-válogatott " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

A pletykák szerint komolyan felmerült a gondolat, hogy a Ferencváros játékosa, Otigba Kenneth már tavasszal magára ölthesse a magyar nemzeti tizenegy mezét - számol be az nb1.hu. Úgy tudjuk már Otigba is hajlana erre a döntésre, így nem lenne meglepő, ha a kiváló őszt maga mögött tudó védő hamarosan bemutatkozna a magyar felnőtt válogatottban.

Legfrissebb hírek