NB II-es csapat cikizte ki a Debrecent a Magyar Kupában

2018. 02. 20. 20:32  |  MAGYAR FOCI

Három gól volt a mérkőzésen.

Kedd délután idei első tétmérkőzését játszotta a DVSC, amely a Magyar Kupa 9. fordulójának első meccsén az NB II-ben szereplő Dorogi FC-t látta vendégül a Nagyerdei Stadionban. 
 
Az 55. percben Kuti jobb oldalról érkező beadását fejelte kapura Tabakovic, ám egy védőről szögletre pattant a labda. A pontrúgás után megtört a jég, megszerezte a vezetést a Loki: Varga passzolta Tőzsérhez, aki középre ívelt, az ott érkező Kinyik pedig a kapuba perdítette a labdát. A 64. percben összejött a vendégtalálat, miután Nagy Sándor vett át rosszul egy hazagurított labdát, amelyre Kovács csapott le és az üres kapuba gurított.. A 81. percben Kinyik szabálytalankodott a tizenhatos belül, Németh Ádám pedig büntetőt ítélt. Nagy Sándor ugyan érezte az irányt, de nem ért oda a jobb alsóba, így már a Dorog szerzett előnyt a visszavágóra.
 
Magyar Kupa, 9. forduló
DVSC – Dorogi FC 1–2 (0-0)
Nagyerdei Stadion, 800 néző. Vezette: Németh. Á. (Ring, Tóth II.)
DVSC: Nagy S. – Kuti (Tisza, 71.), Mészáros, Kinyik, Ferenczi - Varga K. (Sós, 56.), Jovanovic, Tőzsér, Bódi (Tabakovic, 46.) - Takács, Könyves
Dorog: Zima – Szalai, Csató, Bora, Német Á. – Mészáros Á., Tomás, Kitl, Városi (Nagyházi, 70.) – Kovács D. (Grabant, 80.), Vígh (Sitku, 76.)
Gól: 1-0 Kinyik (55.), 1-1 Kovács D. (64.), 1-2 Mészáros Á. (82.)
Sárga lap: Bódi (23.), Németh Á. (45.), Kinyik (62.), Kitl (68.), Takács (85.)
 
 

NB II-es csapat intézte a Magyar Kupában a Puskás Akadémiát " MAGYAR FOCI › Magyar Kupa és Ligakupa

1-0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémia a ZTE vendégeként a Magyar Kupa 9. fordulójának első mérkőzésén. A 66. percben zalai kontra végén Babati elé csúszott ki Hegedüs Lajos a 16-oson belül, a szélső átesett rajta, Bogár játékvezető pedig tizenegyest adott. A büntetőt Vernes Richárd higgadtan értékesítette (1-0).

Legfrissebb hírek