Foci helyett dzsungel: a csatár a celebéletet választja

2017. 11. 17. 18:12  |  MAGYAR FOCI

A magyar futball nagy alakja vasárnap lép utoljára pályára.

 

Közös megegyezéssel szerződést bont egymással az ETO és Kabát Péter. A klasszis játékos a hétvégi, Mosonmagyaróvár elleni hazai bajnokin lép utoljára pályára győri színekben, a szurkolók november 27-től a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality-ben láthatják Petit az RTL Klubon - közölte az eto.hu.
 
"Azt azért tudni kell, hogy 40 éves elmúltam az idén, tehát már nem vagyok fiatal a labdarúgásban, mint játékos, és most már kell gondolnom a jövőre is. Megkeresett az RTL Klub, és egy olyan lehetőséget ajánlott, amit semmiképp sem szerettem volna elszalasztani. Felkértek, hogy vegyek részt a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelreality-ben, én pedig meg szeretném próbálni, hiszen ilyen műsorban még nem voltam. Futballjátékosként már nem tudok hosszú távokban gondolkodni, de mindenképpen a fociban szeretnék maradni, ugyanakkor ki akartam próbálni magam ebben a műsorban, elfogadtam a felkérést, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk a vezetőséggel" - fogalmazott a honlapnak Kabát. 
 

Nagyon leordította a legenda az újságíró fejét - videó! " NEMZETKÖZI FOCI › Nemzeti válogatottak

Rabah Madzser, az algériai válogatott szövetségi kapitánya egy sajtótájékoztató keretein belül nagyon kiosztott egy újságírót. Elkérte a szót Rijad Mahreztől, aztán kifakadt. "Fogd be! Fogd be!" - ordítozta.

Legfrissebb hírek