Dráma: ezért kell visszavonulnia a fiatal magyar labdarúgónak

2017. 11. 22. 10:42  |  MAGYAR FOCI

21 évesen kellett szögre akasztania a csukáját a játékosnak.

Nagy Ádám, az ETO FC Győr csapatkapitánya kénytelen felhagyni professzionális sportpályafutásával - adta hírül az eto.hu.

 

A futballista az MTK elleni mérkőzésen agyrázkódást szenvedett, ezt követően tüzetesebb orvosi kivizsgáláson esett át. A kivizsgálást követően az orvosi stáb vezetője, Dr. Ágh László arról tájékoztatta a játékost és az ETO vezetőségét, hogy egy korábbi sérülés, vagy elváltozás miatt mindenki legnagyobb sajnálatára egészségügyi okokat szem előtt tartva a zöld-fehérek csapatkapitányának fel kell hagynia aktív labdarúgó pályafutásával.

 

Ádám 11 évet töltött az ETO-ban, ezalatt az utánpótlás korosztályoktól kezdve 274 mérkőzésen lépett pályára, ebből 255 meccsen kezdőként, és 66 góllal örvendeztette meg a szurkolókat. 18 évesen mutatkozott be az NB I-ben, 7-szer lépett pályára. 2 és fél éve csapatkapitány, nagy szerepet vállalat a csapat NB II-es feljutásában.

 

Nagy Ádám: „Nagyon nehéz ilyenkor mit mondani, igazából még fel sem fogtam, mi történt. Jó lenne azt hinni, hogy ez egy rémálom, de sajnos nem az, ez a szomorú valóság. Gyakorlatilag egy olyan dolog ért véget, ami még el sem kezdődött. Időre van szükségem, hogy feldolgozzam ezt az egészet. Az ETO az életem, a mindenem, nagyon fáj, hogy többet nem tudok pályára lépni. De ha a pályán nem is, a lelátókon biztos találkozunk még.

 

Köszönöm szépen a szurkolóknak a szeretetüket és támogatásukat, köszönöm a klubnak az itt eltöltött 11 évet, és köszönöm a vezetőségnek, hogy mellettem állnak ebben a nehéz helyzetben. Az utolsó hazai mérkőzésünkön a Zalaegerszeg ellen december 3-án szeretnék mindenkitől méltó módon elbúcsúzni, remélem, minél többen kijöttök.

 

A következő időszakban szeretném magamban nyugodtan feldogozni a történteket, arra kérnék mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben, ha megérett a dolog bennem, még fogok róla beszélni, de addig nem szeretnék többet nyilatkozni.

 

Mindörökké hajrá ETO!”

Friss: képek a Puskás stadion építéséről " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Nem lesz olcsó mulatság a 67 ezer férőhelyes stadion felhúzása. A tervek szerint 190 (nettó 142,85 milliárd) forintból épül majd fel az új Puskás. Ha minden jól megy, akkor 2019. november 15-én, a magyar labdarúgás napján lesz majd a nyitómeccs - írta a felvételeket készítő 24.hu.

Legfrissebb hírek