Videoton: ezen múlt az ukrán válogatott szerződtetése

2018. 01. 02. 19:36  |  MAGYAR FOCI

Szerződést ajánlottak a csatárnak.

Az nb1.hu információi szerint bőven várhatóak változások a Videoton játékoskeretében a télen. Lesznek, akik majd elhagyják a csapatot, hogy jobb helyre kerüljenek (így a fehérvári kassza is kaszálhat) vagy a saját fejlődésük érdekében olyan gárdákhoz lesznek kölcsönadva - elsősorban a fiatalok -, melyek tagjaiként több játéklehetőséghez juthatnak.
 
A Vidi vezetői azonban erősíteni is szeretnének, hiszen az egészséges versenyláz fenntartásához újabb és újabb érkezőkre is szinte mindig szükség van.
 
Éppen ezért ajánlottak szerződést a klubvezetők Olekszandr Hladkijnek, de az anyagi feltételekben nem tudtak megállapodni a felek, így a 11-szeres ukrán válogatott, 30 éves játékos nem kerül Fehérvárra.
 

A Barcelona ajánlatot tesz a Pool braziljáért " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A Barcelona vezetőségének változatlanul feltett szándéka, hogy megszerzi a Liverpool brazil sztárját, Philippe Coutinhót. A Mundo Deportivo információi szerint a napokban el ki küldi a katalán klub vezetősége ajánlatát az angoloknak. A spanyol lap szerint a Barcelona akár 150 millió eurót is hajlandó lenne fizetni Coutinhóért.

Legfrissebb hírek