Súlyos sérült: verekedés volt a Puskás Akadémia bajnokija után

2018. 05. 08. 20:51  |  MAGYAR FOCI

Szombathelyi drukkerek gyepálták egymást.

Szombaton a Puskás Akadémia csapatát fogadták a Szombathelyi Haladás NB1-es labdarúgói. A meccset 3-2-re nyerték meg a szombathelyiek, a mintegy 4100 néző előt.A találkozó után aztán oly an történt, ami nem sokszor esik meg győztes meccset követően. A stadionon kívül, szurkolók estek egymásnak, ráadásul mindannyian Haladás szimpatizánsok voltak.

A haladasfc.nyugat.hu érdeklődésünkre a rendőrség a következő közleményt küldte:


"„Megkeresésével összefüggésben tájékoztatom, hogy a labdarógó-mérkőzéssel összefüggésben rendőri intézkedésre nem került sor.”"

"„Egy, a Rohonci úton történt incidens miatt kérték munkatársaink segítségét 2018. május 5-én az esti órákban, mivel a gyanú szerint bántalmaztak egy helyi férfit. Munkatársaink az esettel összefüggésben két személyt állítottak elő. A Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében tisztázza az eset körülményeit.”"

Az is biztos, hogy egy embert a mentőknek kellett ellátni, olyan súlyos sérüléseket szenvedett. Ezt a szombathelyi mentőállomásról is megerősítették szerkesztőségünknek.

 

Legfrissebb hírek