NB I: a gólkirály nélkül kezdett a bajnokcsapat

2017. 06. 12. 14:55  |  MAGYAR FOCI

Három, elméletileg távozó, a Honvéddal kezdett.

Reggel 8 órától orvosi vizsgálatokkal kezdődött meg a felkészülés. 9 órakor közös reggeli volt, ahol George F. Hemingway mondott beszédet, majd bemutatta az új edzőt, Erik van der Meert. A holland edző délután megtartja első edzését Kispesten. Lejáró szerződésű (kölcsön) játékosok közül Zsótér Donát visszatért Újpestre, Hidi Patrik, Laczkó Zsolt és Balázs Zsolt jelenleg a csapattal edz. Eppel Márton és Gróf Dávid is extra pihenőt kapott mind a két játékos június 19-én jelentkezik majd edzésre.
 
Az első csapattal kezdi el a felkészülést Varga Márkó, a bal oldali védő Kozármislenyből, Fehér Imre (belső védő) a SZEOL-ból, Bora György (belső védő) a Dorogból, Bobál Gergely (csatár) a ZTE-től tért vissza. A Magyar Futball Akadémia növendékei közül Berla Attila (1999) kapus, Nemes Barna belső védő (1998), Gergényi Bence (1998) bal oldali védő, Banó-Szabó Bence (1999) középpályás, Stoiacovici Dávid (1999) középpályás, Bíró Ákos (1998) csatár, Herjeczki Kristóf (1998) csatár, és Tömösvári Bálint (1998) csatár kerül fel, utóbbi már az elmúlt fél évben is első keret tagja volt. A tartalék csapatból az első kerethez feljön továbbá még Rózsahegyi Dominik (1997) belső középpályás, és a tavaly az NB I-es kerethez tartozó, de NB III-as meccseken játszó Göblyös Dániel (1996) középpályás. Újra az első keretben lesz a korábbi élvonalbeli játékosunk Csábi Mihály (1995).
 
Célkitűzések: A bajnokságban a Budapest Honvéd az európai kupákban kerülést jelentő helyek egyikéért fog küzdeni a 2017/2018-as idényben. A BL-ben szeretnénk továbbjutni de az első körünkben már bombaerős csapattal találkozunk, de ha sikeresek leszünk, akkor jó esélyünk van a következő körben, mert ott a rendszer miatt alacsonyabban rangsorolt ellenféllel találkozhatunk.

Így nézhetnek ki a Real Madrid mezei a következő szezonban - fotó " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A hivatalos bejelentés ugyan még nem történt meg, képek azonban már terjengenek a világhálón.

Legfrissebb hírek