Maradna a Balmazújvárost az NBI-be lövő labdarúgó

2017. 06. 07. 19:09  |  MAGYAR FOCI

Reméli, hogy az élvonalban is megállják majd a helyüket.

Történelmi gólt szerzett a Kisvárda elleni „bajnoki döntőn” Zsiga Ervin, a Balmazújváros 26 éves szélsője. A Szatmárnémetiben született labdarúgó egy sérülés miatt csak a bajnokság utolsó mérkőzésein kapott szerepet, ennek ellenére kijelenthető, immáron egyik fontos része a balmazi futballtörténelemnek. Az nb1.hu kérdésére elmondta, június végén lejár a szerződése, ő azonban maradni szeretne az újonc csapatnál.

 

Magatokhoz tértetek már a vasárnapi ünneplés után?

 

Az egész város ugyan extázisban van, mindenki örül, mindenki megállít és gratulál az utcán, nekem azonban észnél kell lennem, ugyanis bármelyik pillanatban megszülethet az első gyermekünk. A feleségem „mindenórás”, éppen ezért neki is ajánlom a vasárnapi gólomat.

 

Tény, hogy a balmazújvárosi krónikákban az egyik legfontosabb találat lesz a vasárnapi gólod, de számodra is ennyire fontos volt ez?

 

Természetesen, hiszen ezzel vált biztossá, hogy a történelme során először lesz bajnok a csapat. Azok a meccsek, amelyek osztályváltásról döntenek mindig fontosak. Ha pedig ezzel válhatsz élvonalbelivé, akkor különösen.

 

Miként készültetek a Kisvárda elleni, mindent eldöntő meccsre?

 

Annak ellenére, hogy az egész csapat tudta, milyen nagy a tét, mindenki nagyon várta a meccset. Vártuk, hogy megmutathassuk, hogy mire vagyunk képesek, mert mindvégig hittünk magunkban. Aztán mikor elkezdődött a találkozó, mindenkin meglátszott a nagy tét, nem mertünk kockáztatni, egyszerű, biztos megoldásokat választottunk. Félidőben mondta is az edzőnk, hogy változtatnunk kell, többet kell vállalni. Szerencsére ez összejött, és külön öröm a számomra, hogy az én gólommal tudtunk nyerni.

Nikolics lett a Videoton vezetőedzője " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Kedden aláírta szerződését a Videotonnal, Marko Nikolics, aki a kontraktus értelmében 2019. június 30-áig irányíthatja a fehérvári gárdát.

 

 

Június végén lejár a szerződésed. Hogyan tovább?

 

Két éve vagyok Balmazújvárosban és nagyon jól érzem magam. Úgy érzem, sikerült fejlődnöm az itt eltöltött két év alatt, és remélem, hogy ezt az élvonalban is bizonyítani tudom majd. Sajnos sérülések miatt a tavasz nagy részét ki kellett hagynom, és úgy nézett ki, hogy már csak ősszel léphetek pályára. Szerencsére mindez már a múlté, így az alapozást már egészségesen kezdhetem meg. Hogy Balmazújvárosban-e? Én remélem, hogy igen. Abban maradtunk a vezetőséggel, hogy a napokban tárgyalunk a folytatásról. Remélem, hogy Feczkó Tamás is marad, és bízom benne, hogy közösen meg tudjuk majd mutatni, hogy az NB I-ben is képesek vagyunk eredményesen szerepelni.

Legfrissebb hírek