Kiderült: ennyit keresnek az NB I-es focisták!

2017. 06. 09. 15:10  |  MAGYAR FOCI

Hihetetlen adatok.

 

Ismét a lehetetlennel próbálkoztak meg, kideríteni azt, amire mindenki kíváncsi, hogy vajon mennyit keres egy NB I-es focista havonta? - írja a player.hu.  A klubok és az érintettek titkolóznak, az összegek pedig névtelen informátoroktól származnak:

 
1. Honvéd: 750 ezer forint
2. Videoton: 4,15 millió forint
3. Vasas: 1,15 millió forint
4. Fradi: 4,15 millió forint
5. Paks: 1,15 millió forint
6. Haladás: 1,4 millió forint
7. Újpest: 1,35 millió forint
8. DVTK: 1,45 millió forint
9. Mezőkövesd: 1 millió forint
10. Debrecen: 2,25 millió forint
11. MTK: 1,15 millió forint
12. Gyirmót: 1,2 millió forint
 
 

Bréking: kirúgta népszerű edzőjét a DAC, megvan az utód? " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A DAC futballklub nem hosszabbítja meg László Csaba vezetőedző szerződését. A székely származású tréner októbertől vezette a csapatot, szerződése május végén járt le - jelezte az fcdac.sk. A Fegyelmi Tanács hozta meg a határozatot. László Csaba tavaly októberben csatlakozott a DAC-hoz, amikor is átvette Németh Krisztián helyét az A-csapatnál.

 
 
Jogosan húzhatod fel a szemöldöködet, ha kevesled a milliókat, ezek nemcsak találgatások, hanem még átlagok is, vagyis ezek az összegek a legmagasabb fizetések és a legalacsonyabbak átlagát jelentik. A Fradinál például Gera Zoltán 8 milliót kap, ahogy állítólag a frissen igazolt Priskin Tamás is ugyanennyit vihet haza, míg a legjobban kereső NB I-es focistának tartott Danko Lazovics (Videoton) évi 123 millió forintot, azaz közel havi 10 millióval lesz boldogabb. Ami viszont érdekes, hogy a bajnok Honvédnál keresik a legkevesebbet a focisták.

Legfrissebb hírek