FTC: Thomas Doll máris új célokról beszélt.

2017. 06. 12. 13:06  |  MAGYAR FOCI

Két új szerzemény csatlakozott a Ferencvároshoz.

 A kupagyőzelemmel végződő 2016/2017-es szezont követően vasárnap a Népligetben találkozott először az Európa-liga és az NB I új idényére készülő FTC labdarúgócsapata. Thomas Doll vezetőedző bemutatta a két új igazolást, Priskin Tamás és Fernando Gorriaránt is.

 
 
A csapat orvosi vizsgálatokkal kezdett, majd ezt követően Doll az öltözőben köszöntötte a játékosokat,  majd rövid beszédet tartott. Ezt követően az együttes egységesen a gondosan előkészített edzőpálya felé tartott – számolt be a történtekről a klub hivatalos honlapja.
 
 
„Alig több mint tíz napja vívtuk meg a Magyar Kupa döntőjét, és máris az új célokról beszélünk – fogalmazott Thomas Doll. - Ez sokszor nem könnyű, de azt kell mondjam: ez is a labdarúgás része. Vannak új játékosaink, van pár labdarúgó, aki lassan visszatér a sérüléséből, nincs sok időnk, de fontos, hogy ismét minél jobban összeszokjon a csapat. Egy új idény előtt nem lehet gond a motivációval, mi is tisztában vagyunk a céljainkkal, mostantól azért dolgozunk, hogy ezeket elérjük” – közölte a német szakember.
 
 
„Vártam már, hogy munkához láthassak a Ferencvárosnál. Sok régi ismerőssel találkoztam, így a beilleszkedéssel aligha kell bajlódnom: a csapat nagy részét ismerem már” – tette hozzá Priskin Tamás, aki a vasárnap bejelentett Gorriarán mellett egyelőre az FTC másik nyári szerzeménye.
 
 
A szezonnyitó eseményen egyébként ott volt az a Lovrencsics Gergő is, aki ijesztő sérülést szenvedett a Vasas ellen megnyert kupafináléban. 

Urbán Storck mellett Csányit is lemondatná, ha kell - videó " MAGYAR FOCI › Magyar Kupa és Ligakupa

Urbán Flórián korábbi 40-szeres válogatott labdarúgó - a DIGI Sport híradóján keresztül - azt üzente Csányi Sándor MLSZ-elnöknek, hogy, miután Bernd Storckot menesztette, nevezze ki őt szövetségi kapitánynak. A korábban a Pápa és a Vasas edzőjeként is dolgozott szakember mindössze egy évet kér ahhoz, hogy megváltoztassa a magyar labdarúgást.

Legfrissebb hírek