Balhé a Ferencváros újdonsült sztárja körül, eligazolhat

2018. 01. 12. 16:57  |  MAGYAR FOCI

Belga csapattal tárgyal, de a Ferencváros szerint náluk kell maradnia.

Ahogy az nb1.hu beszámolt róla, a Ferencváros élt opciós jogával, így az M4 Sport Év gólja-díjas Joseph Paintsil marad Budapesten. Egy nappal ezek után azonban új fordulat állt be az ügyben, ugyanis a fiatal ghánai játékos Belgiumba utazott, hogy tárgyaljon a Genk vezetőivel. 

Az ügy jelenleg ott tart, hogy belga lapok tényként közlik: a 19 éves kiválóság megegyezett a Genkkel, emellett a belga egyesület vezetősége Paintsil ghánai klubjával, a Tema Youth-tal is nyélbe ütötte az üzletet. 
 
A Fradi a hírek szerint természetesen tiltakozik, és egyrészt sokadjára is kijelentették, Paintsil marad az egyesületnél, másrészt állítják: minden érdeklődőnek velük kell megegyeznie, nem a Tema Youth-tal. Csakhogy ezt a megállapodást Paintsil tagadja...
 

Ide szerződhet a Barcelona egyik játékosa " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Rafinha hamarosan búcsút inthet a Barcelonának. A katalánok 24 esztendős futballistáját az Inter szerződtetné, állítólag a kék-feketék a szezon végéin kölcsönveszik a brazil válogatottban is számításba vett középpályást. Rafinha áprilisban szenvedett súlyos térdsérülést, amiből decemberben gyógyult fel, ám a jelek szerint Ernesto Valverde vezetőedző nem ragaszkodik hozzá - írja a Nemzeti Sport.

Legfrissebb hírek