MMA: Ájultra verték a korábbi K1 világbajnokot - videó

2017. 12. 03. 12:54  |  KÜZDŐSPORTOK

A mérkőzésvezető azonnal beszüntette a küzdelmet.

A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező UFC (Ultimate Fighting Championship) szombati, detroiti gáláján küzdött meg egymással Alistair Overeem és Francis Ngannou.

A korábbi K1-es világbajnok, az MMA-ban pedig a Strikeforce-nál nehézsúlyban ugyancsak korábbi világelső, a UFC-nél volt világbajnoki kihívó Overeem meglepetésre 1:42 perc alatt vereséget szenvedett.

A UFC-nél a hatodik meccsén a hatodik győzelmét arató Ngannou egy balhoroggal győzött, amely olyan erejű volt, hogy Overeem magatehetetlenül esett össze, látszólag az eszméletét is elveszítette, így a mérkőzésvezető azonnal beszüntette a küzdelmet.

 

 

Sallai bombájával nyert az APOEL - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A ciprusi labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában az APOEL 2-1-re legyőzte az Ermiszt. A győztes gólt ráadásul a magyar válogatott csatára, Sallai Roland szerezte, aki végigjátszotta a mérkőzést, és összességében öt gólnál tart a bajnokságban. Az APOEL egy mérkőzéssel kevesebbet játszva a harmadik helyen áll a tabelllán, hátránya három pont az éllovas AEK Larnaca mögött.

Legfrissebb hírek