Joshua vs. Klicsko: remek meccsen íródott tovább a történelem

2017. 04. 30. 05:58  |  KÜZDŐSPORTOK

Josha kihívta Furyt, az ukrán bejelentette, visszavonul-e.

Kilencvenezer néző előtt, a Wembleyben rendezték meg az év bokszmeccsét, Anthony Joshua és Vlagyimir Klicsko mérte össze az erejét. A brit bunyós, aki az összes eddigi meccsét kiütéssel nyerte meg úgy, hogy még nem bunyózott hét menetnél többet, azt mondta előzetesen, hogy hamar nyugdíjba küldi az ellenfelét, aki négy kilóval volt nála könnyebb a mérlegelésnél.
 
Az első három menetben felmérték egymást, a negyedik már pörgősebb volt, az ötödikben Joshua nekiesett Klicskónak, akire rá kellett számolni, vérzett, picit pihent az ápolásnál, majd megrendítette Joshuát.
A hatodik menetben földre került a brit, mert az ukrán sokkal támadóbb taktikát választott, mint arra számítani lehetett. A hetedik és a nyolcadik etapban taktikai csata folyt, a kilencedikben az érződött egy picit, hogy Joshua számára hátrány, hogy ilyen sokat még nem kellett a ringben lennie eddigi öklözései alatt, a következőben bele is nézett egy kemény ütésbe.
 
Aztán jött a tizenegyedik menet, egyből nekiesett Klicskónak, padlóra küldte, amiből csoda, hogy felállt ellenfele, majd még egyszer megtette, majd leléptették, mert a Joshua már megállíthatatlan volt.
 
Anthony Joshuának ez volt a tizenkilencedik profi fellépése és a tizenkilencedik kiütéses győzelme, így tovább írta a történelmet az elmúlt évek legfontosabb nehézsúlyú címmeccsén.
 
A győzelemmel megőrizte az IBF nehézsúlyú övét, valamint elnyerte a WBA és az IBO övét is.
 
A meccs után Joshua kihívta Furyt, míg Klicsko nem vonul vissza, hanem nyitott egy visszavágóra.

Joshua-Klicsko: a mindent eldöntő, brutális támadások - videó " KÜZDŐSPORTOK › Friss hírek

Elképesztő meccset vívott egymással a két kitűnő ökölvívó!

Legfrissebb hírek