Cirjenics győzött, négy magyar cselgáncsérem Jekatyerinburgban

2017. 05. 21. 17:56  |  KÜZDŐSPORTOK

Négy érmet - egy aranyat, két ezüstöt és egy bronzot - nyertek a magyar cselgáncsozók a jekatyerinburgi Grand Slam-viadalon.

A verseny honlapja szerint Cirjenics Miklós grúz, francia és lett ellenfél legyőzésével jutott el a fináléig, ahol az orosz Nyijaz Iljaszovnál is jobbnak bizonyult a 100 kilogrammosok kategóriájában.

 

A két második hely is a férfiak mezőnyében jött össze Ungvári Attila (81 kg) és Tóth Krisztián (90 kg) jóvoltából. Előbbi a Rióban olimpiai bajnok orosz Haszan Halmurzajevtől, utóbbi a japán Nagaszava Kentától kapott ki a döntőben.

 

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://sport365.hu/kuzdo-sportok,hirek,mcgregor-vs-mayweather-jon-a-ketrecharc-es-a-boksz-alommeccse,98154">McGregor vs. Mayweather: jön a ketrecharc és a boksz álommeccse " KÜZDŐSPORTOK › Friss hírek</a></h4><p>Az ESPN értesülése szerint a ketrecharc királya, az ír Conor McGregor Nevadában beadta kérelmét a profi ökölvívólicenc megszerzésére.</p></blockquote>
<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

 

A bronzot Joó Abigél nyerte a nők 78 kilós súlycsoportjában, míg Bor Barna (+100 kg) ötödik, Pupp Réka (52) pedig hetedik lett.

Legfrissebb hírek