Hanga Ádám elárulta, miért igazolta le a Barcelona

2017. 10. 11. 12:12  |  KOSÁRLABDA

Nyíltan beszélt arról, mit tervez vele edzője, milyen szerepet szánnak neki.

Hanga Ádám most még nem fog 20 pontokat dobni a Barcelonában, mert az edzője egyelőre csak a védekezésben használja a legjobb magyar kosarast. A 28 éves klasszis persze a támadásokban is jól száll be a meccsekbe.
 
"Nagyon-nagyon durva a csapat támadó repertoárja, elképesztő, hogy mennyi módon tudunk kosarat szerezni”- nyilatkozta Hanga a Sport 24-nek. „Engem azért igazoltak, hogy védekezzek, és az lesz az elsődleges feladatom, hogy a védekezésben a maximumot nyújtsam. De úgy gondolom, hogy támadásban is jól tudtam beszállni a mérkőzésekbe, épp a múltkor oda is jött az edzőm, és azt mondta: látja, mennyi munkát beleteszek a védekezésbe, és ne féljek, tudja, milyen nehéz, hogy egyelőre semmilyen támadás nincsen rám kihegyezve és nincsen labda a kezemben. De nagyon nagyra értékeli, hogy ettől függetlenül ennyit dolgozok a védekezésben. Azt gondolom, hogy türelmesnek kell lennem, lehet, hogy lesznek olyan mérkőzések, amikor nem lesz sok időt a labda a kezemben, de nem is azért vagyok itt, hogy most 20 pontokat dobáljak, hanem, hogy mérkőzéseket nyerjünk. Akármilyen módon tudom ebben a csapatomat segíteni, azt meg fogom tenni.”
 
A nyitó fordulóban, pénteken a Barcelona a Panathinaikosz fogadja, a találkozót a DIGI Sport 2 élőben közvetíti.

Ezek a csapatok jutottak ki a vb-re " NEMZETKÖZI FOCI › Nemzeti válogatottak

Szerkesztő: Hatos Szabolcs | Sport365 A világbajnoki-selejtezők legutóbbi játéknapján Európából a tavalyi kontinenstorna két döntőse, a dél-amerikai kvalifikációs sorozat végeztével pedig Brazília után további négy együttes jutott ki a 2018-as, oroszországi rendezésű világversenyre. Az európai B - magyar érdekeltségű - csoport 10.

Legfrissebb hírek