Bemutatták Hangát Barcelonában

2017. 09. 27. 11:00  |  KOSÁRLABDA

Spanyolország – A magyar kosaras bizakodó az új idényt illetően.

A Barcelona kosárlabdacsapata kedden hivatalosan is bemutatta új igazolásait, köztük a magyar válogatott nyáron szerződtetett játékosát, Hanga Ádámot.

 

„Nehéz nyaram volt, nagy volt rajtam a nyomás, de nagyon boldog vagyok, hogy végül a Barcelonához kerültem” – idézi az NSO Hangát. – Bízom benne, hogy eredményes idényünk lesz, izgatottan várom a rajtot. Keményen készültünk, biztos vagyok benne, hogy nagy dolgokat érünk el, mindannyian sikerre éhesek vagyunk – tette hozzá a 28 éves kosárlabdázó.

 

„Erős, komplett csapatunk van, olyan játékosokkal, akiknek sok tapasztalata van az Euroligát illetően, igazi egységként kell teljesítenünk ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérjük. Nem tudom, ki lehet a végső győztes, az előző kiírásban láthattuk, hogy szinte mindegyik fordulóban volt valami meglepetés. Világos, hogy a célunk az Euroliga megnyerése, ám lépésről lépésre kell haladnunk, először nyerjük meg az első meccsünket” – fogalmazott Hanga Ádám.

 

Íme, a Bajnokok Ligája összes keddi eredménye - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

A 3-1-es vendégsikerrel végződő Dortmund-Real Madrid szuperrangadó árnyékában kedden további hét csoportmérkőzést rendeztek a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportszakaszának 2. fordulójában. Sallai Roland kezdőként 62 percet játszott a Tottenham - és a triplázó Harry Kane - ellen tehetetlen APOEL-ben, az RB Leipzig kapuját védő Gulácsi Péter pedig végigvédte a világítás meghibásodása miatt egyszer megszakított Besiktas-Leipzig találkozót.

Legfrissebb hírek