Már kaphatók a jegyek a történelmi kosár Eb-re

2017. 02. 02. 10:31  |  KOSÁRLABDA

Megindult a jegyértékesítés a szeptemberi férfi kosárlabda Európa-bajnokság kolozsvári mérkőzéseire, az első körben kizárólag a magyar szövetség (MKOSZ) tagszervezetein keresztül lehet belépőkhöz jutni.

 

 

 
 
Az MKOSZ tájékoztatása szerint a szövetség így kíván elővásárlási lehetőséget biztosítani a sportág szurkolói, sportolói és sportszakemberei részére a nyílt jegyértékesítés elindulása előtt.
 
A román fél által meghatározott biztonsági előírások miatt minden jegyigénylő természetes személynek a vásárlás előtt meg kell adnia a nevét, születési helyét és idejét. A jegyvásárlónak - a kapcsolattartás biztosítása miatt - rendelkeznie kell elektronikus levelezési címmel. 
 
Mint az MKOSZ közleményéből kiderül, az első (kizárólag kosárlabda sportszervezeteken keresztül) és második (nyilvános) árusítási fázisban a mérkőzések belépőjegyeit csomagokban értékesítik. A mérkőzésenkénti, nem csomagokban történő értékesítés csak a harmadik fázisban indul el a tervek szerint május 1-től, ha azt a megmaradt jegykontingens lehetővé teszi. 
 
 
 

Exkluzív interjú a Rióban taroló legendás magyar klub elnökével " EGYÉB SPORTOK › Friss hírek

 
 
A magyar férfi válogatott 1999 után léphet pályára ismét Eb-n, miután a selejtezőben veretlenül megnyerte csoportját. Stojan Ivkovic szövetségi kapitány csapata a házigazda Romániával, a címvédő Spanyolországgal, továbbá Csehországgal, Horvátországgal és Montenegróval csap össze a kolozsvári Polyvalent Csarnokban. A 40. Eb augusztus 31-től szeptember 17-ig tart, a csoportküzdelmeknek Kolozsvár mellett Helsinki, Tel-Aviv és Isztambul ad otthont, a kieséses szakaszra utóbbi városban kerül sor.
 

Legfrissebb hírek