Kosár Eb: a magyarok így értékelték a fantasztikus sikert

2017. 09. 06. 09:46  |  KOSÁRLABDA

A magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogyan ünnepelte a fantasztikus győzelmet.

A magyar férfi kosarasok a csehek elleni diadalt követően Romániát is legyőzték (80-71). Az újabb sikernek köszönhetően Vojvoda Dávidék bejutottak a legjobb 16 közé. 

 
Ivkovics Sztojan a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón meghatottan beszélt az újabb diadalról. "Nem tudok mit mondani, boldog vagyok, és köszönöm mindenkinek. Nekem vannak a legjobb fiaim, nekünk vannak a legjobb szurkolóink. Most pedig elmegyek a feleségemmel vacsorázni" - jelentette ki a kapitány, és hozzátette, a győzelem azon múlt, hogy jobb játékosai vannak, mint a románoknak.
    
Ami a további terveket illeti, a szakvezető közölte, szeretnének majd közös fotót a spanyol csapattal, és a címvédő ellen főként a tanulás lesz csütörtökön a feladat.
    
"Isztambulban először is eszünk baklavát, aztán megnézzük, hogy ki lesz az ellenfél" - tette hozzá tréfásan az MTI-nek a szakember.
    
Míg társai még húsz perccel a lefújás után is a szurkolókkal ünnepeltek a pályán, Allen Rosco a sajtótájékoztatón beszélt boldogan a diadalról. "Elértük a célunkat, továbbjutottunk a 16 közé, nagyszerű volt ma a hangulat mindkét csapat számára. Örülök természetesen, hogy mi jöttünk ki győztesen a meccsből" - jelentette ki az Amerikában tanult erőcsatár, majd kérdésre válaszolva közölte, még nem hallotta a Hungária együttes Isztambul című számát, de bízik benne, hogy a szövetségi kapitány elénekli majd neki.

Varázslat: történelmet írtak a magyar kosarasasok a románok ellen " KOSÁRLABDA › Férfi válogatott

Szenzációs teljesítményt nyújtottak férfi kosarasaink az Európa-bajnokság kedd esti összecsapásán az egyik házigazda ellen.

Legfrissebb hírek