Súlyosan megsérült az ETO kézise, véget ért az idénye

2018. 05. 03. 15:01  |  KÉZILABDA

Úgy kellett letámogatni a pályáról.

Bokaszalag szakadást szenvedett a Győri Audi ETO jobbszélsője.

 
Súlyos bokasérülés miatt véget ért az idény Jana Knedlikova, a Győri Audi ETO KC cseh jobbszélsője számára, így a női kézilabda Bajnokok Ligája jövő hétvégi, budapesti négyes döntőjét is ki kell hagynia.
 
Knedlikova szerda este, a Ferencváros ellen 26-24-re megnyert bajnoki rangadó vége előtt nyolc perccel sérült meg, amikor egy vétlen helyzetben összefutott Nerea Penával.
 
A cseh játékos befutott a pályára, hogy csatlakozzon a győriek támadásához, az FTC spanyol légiósát pedig éppen lecserélték, ekkor találkoztak az oldalvonalnál. Az eset után Knedlikova a földre került, majd le kellett támogatni a pályáról.
 
„Az ellenfele lábára lépve aláfordult a bokája, és bokaszalag szakadást szenvedett. Törés a vizsgálatokon nem igazolódott. Konzervatív kezelés mellett nyolc hét pihenésre van szüksége. Most egy hétig fekvőgipszben lábadozik” – nyilatkozta a klub honlapján csütörtökön Balogh Péter csapatorvos.
 
A keretből Tomori Zsuzsanna és a norvég Nora Mörk egyaránt súlyos térdsérülés miatt hiányzik a szezon hajrájában, mindketten műtét után gyógyulnak.
 
A BL négyes döntőjén kívül a Győrre még három bajnoki mérkőzés vár májusban.
 

Legfrissebb hírek