Már tudni, mikor visszatérhet a Győr térdműtött kapusa

2017. 08. 05. 17:33  |  KÉZILABDA

A norvég kapus, Kari Aalvik Grimsbö a térdoperációját követően lassan csatlakozhat ismét a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatához.

"A szezon végén Győrben megkezdte, majd hazai környezetben folytatta a rehabilitációt. Jelenleg - míg társai Spanyolországban készülnek az új szezonra - a norvég olimpiai csapat rehabilitációs és fizioterapeuta-csapatával dolgozik. A szakemberek heti rendszerességgel teszteknek vetik alá, az eredményekről folyamatosan tájékoztatnak minket" - nyilatkozta kedden a Bajnokok Ligája-címvédő klub honlapján Bartha Csaba elnök.
 
A beszámoló emlékeztet rá, hogy a játékos korábban is bajlódott már térdproblémákkal, kétszer műteni kellett, majd májusban a BL budapesti négyes döntőjének első mérkőzésén sérült meg újra. A fináléra vissza tudott térni, remekelt a pályán, de kisvártatva orvosi beavatkozásra szorult.
 
Bartha hozzátette, Grimsbö gyógyulása jó ütemben halad, "így nyugodtak vagyunk afelől, hogy jó kezekben van".
 
A kétszeres olimpiai bajnok kézilabdázó augusztus második hetében Győrben kezdi a speciális kapusfelkészülést, és előreláthatólag augusztus végén vagy szeptember elején teljes értékű játékosként csatlakozik a kerethez.
 
Június közepén a norvég hírügynökség még arról írt, nem zárható ki, hogy Grimsbőnek ki kell hagynia a decemberi németországi világbajnokságot.

Legfrissebb hírek