Komoly csapás: műteni kellett a Fradi klasszis kézisét

2017. 04. 24. 17:37  |  KÉZILABDA

Szucsánszki Zita a vállával bajlódik.

A Ferencváros női kézilabda-csapatának edzője, Elek Gábor nehéz helyzetbe került, mivel Szucsánszki Zita vállát meg kellett műteni. A válogatott játékos még a Győr ellen vívott Magyar Kupa-döntőben sérült meg.

Kézi BL: így látták a főszereplők a Veszprém meccsét " KÉZILABDA › Európai kézilabda

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában immáron a négyes döntőbe jutás a tét. A Telekom Veszprém szombaton a Montpellier gárdáját látta vendégül, a magyar bajnok 26-23-ra nyerte az első felvonást, így a továbbjutás kérdése Franciaországban dől majd el. - Gratulálok a csapatomnak, és az ellenfélnek is. Úgy gondolom, hogy a védekezésünk jó szinten volt.

„Az operáció során kiderült, hogy a sérülése súlyosabb, mint amit a panaszai és a vizsgálatok alapján gondoltunk. Vélhetően a Magyar Kupa-döntőben a vállában teljesen elszakadt a porc szalag, ezt most három horgonycsavarral rögzítettük, ezen kívül pedig néhány régebbi sérülést is találtunk: volt egy részleges rotátorköpeny szakadás, illetve apróbb porc probléma is, amelyet a beavatkozás során elláttunk. A következő négy hétben fel lesz kötve a keze, addig csak minimális rehabilitációt végezhet, utána pedig három-négy hónapos erőteljes rehabilitáció vár rá – annyiból „ideális” a helyzet, hogy a gyermekvállalás miatt lesz ideje rá, hogy alaposan megerősítse a vállát. Bízhatunk a teljes felépülésben, de a dobó vállnál azért ez nem kicsi sérülés” - nyilatkozta dr. Pavlik Attila.

Legfrissebb hírek