Kézilabda: nagy bajba került a győriek világklasszisa

2017. 11. 15. 13:31  |  KÉZILABDA

Őszintén beszélt a problémájáról a norvég zseni.

Nora Mörk gondolatai az utóbbi időben nem csak a kézilabda körül forogtak. A Győri Audi ETO KC klasszisának privát képeit egy hekker ellopta, és a felvételeket különböző felületeken megosztotta a netes társadalommal.

 
"Enni és aludni is alig tudtam. Előfordult, hogy a meccseken is csak erre gondoltam. Amikor először megtudtam, hogy mi történt, venni akartam egy repülőjegyet a világ túlsó végére, és legszívesebben ott töltöttem volna az év hátralévő részét. De akkor az nyerne, aki ezt tette velem. Hülye emberek miatt nem szabad feladni az álmomat, hogy egyszer a világ legjobb kézise legyek" - idézi Mörk nyilatkozatát a Bors
 
A jobbátlövő egyébként jogi útra tereli az ügyet, míg klubja, a Győr egy közleményben jelentette ki, mindenben támogatja a játékost.

Dráma: ezért mondott csődöt a holland dartos - videó " EGYÉB SPORTOK › Friss hírek

Gary Anderson a holland Berry van Peerrel mérkőzött meg a Grand Slam of Darts versenyen. A 21 éves van Peer a meccs során nagyon görcsösen dobált, mentális problémái miatt nehezen engedte el a nyilakat - írja a Ripost. A versenyző a dartosokra jellemző mentális betegséggel, a dartitisszel küzd.

Legfrissebb hírek