Kézilabda: a BL-győztes győriek két klasszisa is kidőlt

2017. 05. 18. 16:48  |  KÉZILABDA

A kézisek műtéten esnek át.

A Győri Audi ETO KC együttese a Bajnokok Ligája trófeájának elhódítása után a héten a bajnoki címet is bebiztosította. A kisalföldi csapat két húzóembere, Tomori Zsuzsa és Kari Aalvik Grimsbö is sérüléssel bajlódik.

 
„Tomori Zsuzsa legutóbbi műtéte során kilökődési reakció miatt el kellett távolítani a rögzítő csavart. Ez nem befolyásolta az ízület állapotát, mint ez jól látható volt a BL döntőn is, terhelhető volt. Jelenleg a csavar-kivétel helyén egy nyákciszta alakult ki, melyet növekedése miatt műtéti úton távolítunk el. Ez egy térdízületen kívüli, csontfurat-elváltozás. Várható, hogy pár hét alatt rendeződnek a sebviszonyok, a térdének terhelhetősége változatlan marad" - fogalmazott a klub honlapján Dr. Balogh Péter. 
 

Ezt várja a veszprémiek mestere a Szeged elleni csúcsrangadón " KÉZILABDA › Férfi NB I

Nem történt meglepetés a férfi kézilabda bajnokság alapszakaszában, a honi pontvadászat két kirakatcsapata, a Veszprém és a Szeged vívja a finálét. A kétmecces párharc első felvonását Veszprémben rendezik meg szombaton. Tíz éve nem lehet letaszítani a trónról a Veszprém kézilabdacsapatát. Szombaton rendezik a 2016/2017-es bajnoki döntő első mérkőzését, melyet Veszprémben játszik majd a hazai csapat és a Szeged együttese.

Grimbsö állapotára is kitért a csapatorvos.
 
„Még a Győrbe szerződése előtt elszenvedett térdsérülése miatt Norvégiában anno artroszkópos műtétet végeztek el rajta, és tavalyi évben az idény végén ismét egy ilyen beavatkozást végeztek el rajta hazájában. Sajnos a Bajnokok Ligája elődöntőjében erre rásérült. Az elvégzett MRI vizsgálat indokolja az ízület artroszkópos revízióját, és a holdasporc rásérülésének ellátását" - hangsúlyozta Dr. Balogh Péter.
 
 

Legfrissebb hírek