Hoppá, a Győri Audi ETO edzője cáfol!

2018. 03. 20. 21:56  |  KÉZILABDA

A sajtó tényként közölte, hogy döntött a folytatásról, azonban erről szó nincs.

Román lapértesülés szerint Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője a nyártól a CSM Bucuresti kispadjára ül le, a spanyol szakember viszont határozottan cáfolta mindezt, és elmondása szerint nem is fog a román bajnokhoz szerződni.
 
„Nem leszek a CSM edzője, ezek hamis hírek – mondta kedd este a Nemzeti Sportnak Ambros Martín. – Ha eljön az ideje, szabadon és felelősen szeretnék dönteni a jövőmről, addig pedig remélem, hogy mindenki tiszteletben tartja a csapataimat, a Győrt és a román válogatottat, amelyekkel fontos céljaink vannak, és most azokra koncentrálunk.”
 
Tény, a román válogatott szerdán Oroszországgal játszik Eb-selejtezőt, a Győr előtt pedig ott a Magyar Kupa, a bajnokság és a BL, eközben minden, Martín jövőjével kapcsolatos pletyka csak zavaró tényező. Az edző elmondása szerint ráadásul még nem is döntött, sőt azelőtt, hogy véglegesen határozott volna a Győrtől való távozásáról, nem is keresett más lehetőségeket. Most pedig, úgy tűnik, egyet ki is zárt ezek közül.
 
Ambros Martín dolga annyiból valóban nem egyszerű, hogy háromszoros BL-győztes trénerként elég sok csapat szeretné a kispadján tudni, s a menedzserek, klubvezetők által jó ütemben elhintett pletykák és információk régóta a hasonló döntések befolyásolásának eszköztárába tartoznak. A szakember ugyanakkor joggal szeretné, ha a munkáját nem zavarnák meg pletykákkal és hamis híresztelésekkel, más kérdés, hogy ez mennyire megvalósítható manapság. Egyvalami azonban eszerint biztos: a bukaresti kispadra nem fog leülni.
 

Döntött a folytatásról a Győri Audi ETO edzője " KÉZILABDA › Női NB I

A Gazeta Sporturilor értesülése szerint Ambros Martín elfogadta a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának ajánlatát, így a jelenleg a Győri ETO-t irányító spanyol szakember lesz a nyártól a román klub vezetőedzője. Mint korábban megírtuk, a Helle Thomsen menesztése után edzőt kereső CSM a nyártól szívesen látná a kispadján a román női válogatottat is irányító Ambros Martínt.

Legfrissebb hírek