Görbicz Anita elárulta a gyerekkori álmát

2017. 10. 17. 08:59  |  KÉZILABDA

Nyugodtan kijelenthetjük, sikerült megvalósítania.

Gyerekként arról álmodott, hogy jó játékos legyen és Bajnokok Ligáját nyerjen a Győrrel. Mindkettő sikerült, a legutolsó sikert pedig már édesanyaként élhette meg.

 
Görbicz Anita sokak szerint a világ legjobb kézilabdázója. Gyermekkora óta a Győrben szerepel, erősen kötődik a klubhoz, itt lett belőle élő legenda. „Gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy nagy játékos legyek, ezért mindent megtettem és rengeteg munka, rengeteg edzés van benne” – mondta a világklasszis irányító az M4 Sport kézilabda magazinjában.
 
Elárulta, legnagyobb álmát, a BL-győzelmet is itt akarta megélni, és hiába maradt le róla korábban, nem akarta más klubbal megpróbálni. Mezszáma a szerencseszáma, mivel péntek 13-án született, így a kezdetek óta ez a szám látható a hátán.
 
1998-ban, mindössze 15 évesen debütált a Győr felnőtt csapatában és elárulta, a legnagyobb fájdalmat a korábbi „sikertelen” Bl-szereplés jelentette. Noha az első sikert soha nem felejti, a 2013-as és 2014-es végső győzelemhez képest mégis maradandóbb a legutóbbi, hiszen azt már édesanyaként nyerte meg.

Így készülnek Kispesten a szerdai BL-visszavágóra " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

A szerdai ifjúsági BL-visszavágója előtt (az első meccsen 2-2-t játszottak a kispestiek Montenegróban az FK Sutjeska vendégeként) sajtótájékoztatót tartott a Bp. Honvéd a Bozsik Stadionban. A tájékoztatón ott volt George F.

Legfrissebb hírek