Görbicz a szurkolók kedvence

2017. 05. 05. 18:52  |  KÉZILABDA

Görbicz Anitát választották meg a szurkolók a 2016/17-es idény legjobb női kézilabdázójának azon az online szavazáson, amit a Szerencsejáték Zrt. hirdetett meg.

A Győri Audi ETO és a magyar válogatott irányítójának Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója adta át az elismerést jelképező díjat.

 
„Nagy megtiszteltetés, hogy a közönség engem választott meg, természetesen csapatjátékosként és csapatként is szeretnénk a legjobb eredményt elérni a hétvégi Final Four-on”– mondta a kétszeres BL-győztes, Eb-bronzérmes, vb-ezüstérmes, 2005-ben a világ legjobbjának választott Görbicz a díjátadón.
 
A Győr idén is bejutott a női Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, amelyet hétvégén rendeznek meg a budapesti Papp László Sportarénában. A magyar csapatra az elődöntőben a montenegrói Buducnost Podgorica vár szombaton 16 órától.

Kézilabda: Görbiczék harmadszorra nyerhetnek BL-t " KÉZILABDA › Európai kézilabda

A hétvégén negyedik alkalommal rendezik meg a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét a Papp László Budapest Sportarénában, ahol másodszor lehet aranyérmes az Győri Audi ETO KC. Amennyiben a magyar bajnok nyer, úgy ez lenne a klub történetének harmadik BL-sikere.

Legfrissebb hírek