Ennyi idegenlégiósa lesz a Fradinak

2018. 03. 30. 21:13  |  KÉZILABDA

Az már korábban kiderült, hogy a holland Laura van der Heijden egy szezon után távozik a klubtól,

A következő idényben sem lesz négynél több külföldi játékos a Ferencváros női kézilabdacsapatában - jelentette be Nyíri Zoltán operatív igazgató.

 
"A Ferencvárosnak van egy eltökélt célja a női kézilabdában: nem fogunk hat, hét, nyolc, vagy tíz légióssal felállni. Most is négy légiósunk van, ez a maximum" - nyilatkozta a klubvezető a Sport TV Mai helyzet című műsorában.
 
Az már korábban kiderült, hogy a holland Laura van der Heijden egy szezon után távozik a klubtól, illetve Szekeres Klára és Szucsánszki Zita családalapítás miatt a tervek szerint kihagyja a következő idényt.
 
Nyíri Zoltán kifejtette, a válogatott Háfra Noémi sem robbant volna be a köztudatba, ha több külföldi szerepelne a csapatukban.
 
"Akiket érdemes lett volna leigazolni a Vardar Szkopjéból, mert olyan szintű játékosok, azokat elvitték azok, akiknek a pénztárcája sokkal nagyobb és mélyebb, mint a miénk, beleértve már a Siófokot is. Akik megmaradtak, azok meg nem olyan képességű játékosok, hogy mondjuk Háfra Noémit ezért hátrébb soroljam" - nyilatkozta az operatív igazgató.
 
Az FTC ugyancsak élvonalbeli férficsapatáról elmondta, olyan magyar válogatott játékosokat szeretnének igazolni, akik jelenlegi klubjukban nem töltenek be meghatározó szerepet.
 
"Őket megpróbáljuk a Ferencváros filozófiája mentén idecsábítani, és itt állandó és sok játéklehetőséget adni nekik. Ezzel persze a Ferencváros is erősödik, és azt gondolom, a férfiválogatott is erősödne" - fűzte hozzá.

Női kézilabda: Magyar Kupa négyes döntővel telik a Húsvét " KÉZILABDA › Női NB I

Szombaton és vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában rendezik a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét, amely tizenegy év után tér vissza a fővárosba.

Legfrissebb hírek